DO WHATEVER WORKS!

DO WHATEVER WORKS!

88888

7. december 2016

Ja… Disse 3 ord har reddet min dag mange gange.

Personligt kan jeg ikke rigtig huske hvad jeg lavede før jeg fik børn. Hvad var mine bekymringer? Bekymrede jeg mig overhovedet?
Siden jeg stod med en fin lyserød pind (fuld af tis) der viste to streger mens jeg skreg af glæde ind i computeren hvor jeg facetimede med min bedsteven JP, har mit hoved været fuld af tanker om hvordan jeg skulle klare denne kæmpe opgave.

Man læser tit om at kvinder på et tidspunkt i deres graviditet går i gang med en “nesting” periode.

Yes, min nesting periode kom lige der! Jeg havde knap nok tørret mig og lagt testen fra mig før jeg fik stress over hvad jeg skulle nå inden babyen kom.

Men sådan er jeg også, jeg gør alt det som man ikke skal.

Jeg stresser over små og store ting, jeg falder i søvn uden at fjerne mit make-up, jeg bander, jeg æder chips mens jeg er på kur, og ja og så er jeg utålmodig AF!

Men hvad jeg ikke vidste var hvor meget de streger skulle lære mig om livet, om min kæreste, om mine nærmeste og om mig selv.

Min søn, Louis, er i dag 21 måneder og wow hvor er det gået hurtigt… og langsomt.

Og hvor har det været dejligt…og hårdt…og ret træls til tider.

I livet som mor har jeg lært at 4 små ord der kan sørge for at jeg ikke låser mig inde på toilettet for at flygte væk fra børnegråd, hunde gøen og death metal musik.

DO WHATEVER WORKS

Vælg dine kampe med omhu

Hvis din søn bare vil have den natflaske mens han sover i smørhullet, DO IT!

Hvis din mand vil høre SORT SØNDAG på podcast men I vasker op, DO IT!

Hvis du ikke har fået vasket tøj inden firmaets julefrokost i morgen og derfor ser dig nødsaget til at tage den eneste kjole *uden gylp, lort eller hundehår* ud af vasketøjskurven, DO IT DO IT DO IT!

ALT SKAL NOK GÅ ALLIGEVEL

Jeg har, som 1000 andre kvinder, fået rynker i panden bare ved tanken om hvordan jeg skulle vænne mit barn af med slyngevuggen og det var inden jeg overhovedet havde købt den!

Indtil jeg en dag hørt disse magiske ord fra en veninde

“Gør hvad der virker nu, det er jo ikke sikkert at det virker i morgen. Så bare hold dig til hvad der virker.”

Og hun har jo fuldstændig ret.

Hvis du er gravid og har kvalme og det eneste du vil spise er spegepølse (yes, jeg kunne æde sønderjyskspegepølse dagen lang under min graviditet) så gør det! Du kommer jo ikke til at spise spegepølse dagen lang resten af dit liv men lige nu virker det, så brug det.

Hvis dit barn ikke vil sove medmindre du står og synger “Mester Jacob” på et ben, SÅ GØR DET.

En dag vil tingene være anderledes. Efter 9 måneder er kvalmen væk, dine børn vokser fra ting og vi får forhåbentligt snart en opvaskemaskine så jeg slipper for høre diverse podcasts mens jeg vasker op.

Nogle gange er det okay at springe over hvor gærdet er lavest hvis man har brug for en pause

HUSK DET!

NAT

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO WHATEVER WORKS!